Smith&Wesson pisztoly PC M&P 9 SHIELD PLUS (13253)

669900 Ft

Smith&Wesson pisztoly PC M&P 9 SHIELD PLUS (13253)

Leírás:

A Smith & Wesson Performance Center M&P 9 Shield Plus Fiber Optic Ported with Crimson Trace Red Dot, modellszám 13253, egy kivételes fegyver a modern önvédelem és precíziós lövészet számára. Ez a modell a Smith & Wesson M&P (Military & Police) sorozatának legújabb fejlesztése, amely már évtizedek óta bizonyított megbízhatósággal, pontossággal és innovációval szolgálja a fegyvertulajdonosokat. A Performance Center által kínált ezen speciális kiadás további finomításokat és fejlesztéseket tartalmaz, hogy a legmagasabb igényeket is kielégítse.

Főbb jellemzők és előnyök:

Fiber Optic Célzórendszer: A fiber optic célzórendszer javítja a célzás pontosságát még alacsony fényviszonyok mellett is, lehetővé téve a gyors és pontos lövéseket.
Ported Cső és Hátsó rész: A portolt (lyukasztott) cső és hátsó rész csökkenti a visszarúgást és segít a fegyver stabilitásának megőrzésében a lövés pillanatában, ami javítja a pontosságot és lehetővé teszi a gyorsabb újracélzást.
Crimson Trace Red Dot: A Crimson Trace piros pont célzóeszköz tovább növeli a lövés pontosságát, gyors célzást tesz lehetővé minden távolságból. Könnyű kezelhetősége és megbízhatósága kiemeli a fegyvert a hasonló modellek közül.
Nincs Hüvelykujj-Biztosító: Az elhagyott hüvelykujj-biztosító egyszerűsíti a fegyver kezelését és gyorsabbá teszi a felhasználást szükség esetén.
9x19 Kaliber: Az 9x19mm Parabellum (más néven 9mm Luger) lőszer ideális egyensúlyt kínál a kezelhetőség, a hatótávolság és a megállítóerő között, teszi ezt a fegyvert kiváló választássá önvédelmi és sportlövészeti célokra egyaránt.
Magas Kapacitású Tár: A Shield Plus magasabb kapacitású tárjaival több lövedéket tudsz magaddal vinni, növelve ezzel a rugalmasságot és a biztonságot.
Kompakt és Könnyű Kialakítás: A fegyver kompakt mérete és könnyű kialakítása miatt kényelmesen hordható rejtett viselés esetén is, nem jelent terhet a mindennapi viselése során.
A Smith & Wesson Performance Center M&P 9 Shield Plus egy rendkívül sokoldalú, kifinomult és megbízható fegyver, amely tökéletes választás azok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a pontosság, megbízhatóság és a hordozhatóság terén. Az innovatív tervezés és a magas szintű gyártási minőség garantálja, hogy ez a pisztoly kiválóan teljesít, legyen szó önvédelmi helyzetről, sportlövészetről vagy versenylövészetről.

A fegyvertörvény értelmében, fegyvert, lőszert kizárólag személyesen,az üzletben fegyvertartási engedély birtokában lehet vásárolni!
A webshopban megrendelt fegyverek és lőszerek NEM kerülnek kiszállításra! További információért látogasson el boltunkba!

Az árak tájékoztató jellegűek nem minősül hivatalos ajánlat tételnek!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smith&Wesson pisztoly PC M&P 9 SHIELD PLUS (13253)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez