Fegyverek

 

 

 

 

Fegyverek vadászathoz és sportlövészethez

 

A vadászat és a sportlövészet nélkülözhetetlen kellékei a fegyverek. Utóbbihoz a kiskaliberű puskák mellett kis- és nagykaliberű pisztolyokat is lehet használni. A kínálatban golyós, duplagolyós, sörétes, vegyes csövű fegyverek, valamint pisztolyok találhatóak.

Fegyver típusaink

Duplagolyós

browning X -bolt

Golyós fegyverek

HW 357

Pisztoly

Browning B-725 Sporter

Sörétes fegyver

Vegyes csövű

Termék kínálatunk

Golyós és duplagolyós fegyver

A golyós fegyverek mindent tudnak, ami szükséges a sikeres vadászathoz. Ezek a vadászpuskák tökéletesen alkalmazhatóak hajtásokon és precíziós lövéseken egyaránt. Klasszikus formával rendelkeznek, acélból és finom fából készülnek. Egyszerű használat, funkcionalitás és pontosság jellemzi ezeket a fegyvereket. Megbízható gyártási technológiával és kiváló minőséget képviselő anyagokból készülnek. A lövések könnyen ismételhetőek, a tár egyszerűen üríthető ezeknél a fegyvereknél. Azok a változatok, amelyek túlméretezett zárdugattyúkarral rendelkeznek, hozzájárulnak a könnyebb működtetéshez, mikor a téli hidegben, kesztyűben történik a használatuk. A duplagolyós vadászfegyverek céltávcsővel vannak felszerelve, és mindazt képviselik, amit egy fegyvertől el lehet várni. Minden tulajdonsággal rendelkezik, ami a különleges vadászatokhoz szükséges. Magas szintű műszaki jellemzőkkel bír. Kiemelkedő sebesség, megbízhatóság és pontosság jellemzi a duplagolyós vadászfegyvereket. Ilyen típusú fegyverrel igazán különleges élménnyé válik a vadászat. A gyakorlatiasság és a funkcionalitás mellett érdemes megemlíteni, hogy a duplagolyós vadászfegyverek letisztult, klasszikus, finom vonalakkal rendelkeznek. Ezekkel a fegyverekkel igazán könnyű a vadat kísérni és meglőni.

 

Sörétes, vegyes csövű fegyver, valamint pisztoly

A sörétes fegyverek is tökéletes társak a vadászat során. Mindent tudnak, ami elengedhetetlen a sikeres vadászathoz. Napjainkban ezek a fegyverek folytacél csövekkel készülnek és magas szintű műszaki jellemzőkkel bírnak. Elsősorban szőrmés és szárnyas apróvad elejtésére használják a sörétes fegyvereket. Többek között vaddisznóra, rókára, nyestkutyára és mosómedvére sörétes vadászfegyverrel is lehet vadászni. Ezeket a fegyvereket kizárólag a vadásztársaság területén vadászati célból lehet használni. A söréttöltetek hatásos lőtávolsága körülbelül 30-40 méter – természetesen ezt az értéket befolyásolja a fegyvercső szűkítettsége és a lőszer minősége. Az említetteken kívül a vegyes csövű fegyverek is jól teljesítenek a vadászatok során. Ezek a lőfegyverek golyós lőfegyvernek minősülnek az engedélyezés szempontjából. Mindent tudnak, ami szükséges a vadászatok során. Klasszikus formával rendelkeznek, használatuk egyszerű és mindemellett pontosak. A vegyes csövű fegyverek lehetővé teszik, hogy teljesen a célpontra koncentráljon a vadász. Így ezekkel a fegyverekkel valóban élmény a vadászat. Végül pedig következzenek a pisztolyok, melyek a szolgálati célok mellett önvédelemre és sportlövészetre is alkalmasak. A pisztolyokkal a célzás egyszerű, gyors és pontos. Ezek a kézi lőfegyverek egy vagy két kézben is tarthatóak. Vállhoz szorítás, illetve feltámasztás nélkül is működtethetőek a korábban említett fegyverekkel ellentétben. Az különbözteti meg leginkább a hosszabb fegyverektől a pisztolyokat, hogy elég akár egy kéz is a működtetésükhöz. Jó markolatfogással, nagy tárkapacitással és hosszú irányzékvonallal rendelkeznek. Egyes változatok kerete lehetővé teszi a magasabb markolást, amely fokozza a kényelmes fogást. A pisztolyok nehéz körülmények között is megbízhatóak, és magas élettartammal bírnak a minőségüknek köszönhetően.

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez