Delta Titanium 8×56 ROH távcső

165380 Ft

Delta Titanium 8x56 ROH távcső

A legtöbb vadász örömmel fogja majd kezében ezt az új Delta Titanium távcsövet. A 8x56 ROH tetőélprizmás modell kisebb, mint a hagyományos Delta Titanium 8x56-os távcső. A méret és súly csökkentése megoldást jelent azok számára, akik egyébként az előző modell optikájában nem találtak kifogásolnivalót.A mostani tetőélprimzás modell optikai teljesítményében nagyon hasonló a porróprizmás változathoz.

A termék a Lengyelországban megrendezett Good Design Competition-on (Jó Design Versenyen) az elsők között volt. De nemcsak a lengyelek ismerték el ezt a modellt. A német DEVA intézmény megerősítette, hogy a távcső fényáteresztése kiváló, így éjszakai, hajnali és nappali megfigyelésre egyaránt használható és jól teljesít, hiszen egy éles és torzítás mented képet ad.  A 8x-os nagyítás és az 56 mm-es átmérő is ezt tanúsítja.A látómező tekintetében is csak pozitívumokat észlelhetünk, a 119 m-es látómező és az 1.45 m-es közel fókusz ebben a kategóriában kimagasló érték.Élességállítója precíz, simán jár, így nagyon könnyen kezelhető.

Méreteinek (165 mm hosszú, 140 mm széles és 70 mm magas) és súlyának  köszönhetően kompakt és kellemes fogású, igazán kézhez álló távcső. Vitathatatlan, hogy a Delta Titanium 8x56 ROH méreteiben, kivitelezésében és az ár-érték arányban is tökéletességre törekszik.A Delta Titanium 8x56 ROH vízálló és nitrogén töltéssel rendelkezik, mely a belső üvegfelületeket védi a párásodástól és esőben is használható.

A távcsőhöz egy kemény és praktikus hordtáska, valamint egy kényelmes nyakpánt is jár. A termék távcsőre rögzített objektívsapkákkal rendelkezik.

A távcső minőségi benyomást kelt, masszív, mégis könnyű súlyú (990g), és kellemes fogású. Öröm kézben tartani. A szemkagyló is szemünkhöz állítható. Az objektívsapka a távcsőre rögzítve van, így azt nem hagyjuk el egy gyors levétel közben. Kényelmes a nyakpántja is és a tok is minőségi, keményített, belül bélelt erős, esztétikus formatok.

A távcső természetesen vízálló és nitrogénnel töltött, így ellenáll az esőnek és a belső üvegfelületek sem párásodhatnak be.

Termék jellemzők:

 • Nagyítás: 8x56

 • Látómező: 119m/1000m

 • Közelpont: 1,45 m

 • Látószög: 6,8 fok

 • Szemlencse átmérő: 24 mm

 • Kilépő pupilla: 7 mm

 • Szürkületi érték: 21,2

 • Geometriai fényerő: 49

 • Tömeg: 990g

A Deltától megszokottan ez a modell is 10 év garanciás!

Az árak tájékoztató jellegűek,az árváltozás jogát fenntartjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delta Titanium 8×56 ROH távcső” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Kosár
  A kosara üresVissza a termékekhez