Olvasson

Rólunk

 

 

 

2000 óta a vádászokért…

 

Szenvedélyünk a vadászat.

Történetünk

 

2000 ben nyitottuk meg a vadászboltunkat, Csornán  az Arany János út 8. alatt.  Az üzlet autópályán már gyorsan és egyszerűen megközelíthető az ország bármely részéről.

Jelenleg 200 négyzetméteren széles kínálattal várjuk a vadászat szerelmeseiet.

Célunk,  hogy minden vásárlói réteget ki tudjunk szolgálni, a kezdő vadászok számára a felszerelések és kiegészítők biztosítása, valamint, a gyakorló vadászoknak az elavult, elkopott felszerelések pótlása. 

Négyzetméteren

Fegyver

Optikák száma

Termékek száma

 

Rólunk

Az üzlet kinálatában megtalálhatók a vadászattal és horgászattal kapcsolatos termékek.

A fő profilunk FEGYVER-LŐSZER és OPTIKA. Lőszer kínálatunk az egyik legnagyobb az országban. BROWNING és WINCHESTER FEGYVEREK kiemelt márka képviselői vagyunk.

Kínálatunkból röviden: új és használt fegyverek (sörétes és golyós), lőszer, optika, távcső szerelékek, ruházat, munkaruházat, cipők, csizmák, horgászati termékek, bőr és üveg áru, ajándéktárgyak, vadászattal kapcsolatos kiegészítők, Villanypásztor rendszerek, vadriasztó, szúnyogriasztó…

A Prémium kategóriás DENTLER TÁVCSŐSZERELÉKEK-nek mi vagyunk a magyarországi képviselete. 

Az üzletben a ruhákból a minőségi BLASER, JAGHUND, DEERHUNTER, PINEWOOD,SHOOTERKING, INDIFORM, VENATOR ruhák mellett a munkaruházatok is jelen vannak. Cipők, csizmák   AIGLE, OLANG, GRISPORT, TRACKER márkákból válogathat a hozzánk betérő.

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez