Smith&Wesson pisztoly M&P 22 Compact (10199)

349900 Ft

Smith&Wesson pisztoly M&P 22 Compact (10199)

Leírás:

Ismerje meg a Smith & Wesson M&P 22 Compact .22 kaliberű pisztolyt, amely magában hordozza az innovációt és a megbízhatóságot, miközben új szintre emeli a gyakorló fegyverek világát. Ez a modell nem csupán egy pisztoly; egy kiváló minőségű, precíziós eszköz, amelyet azok számára terveztek, akik nem elégszenek meg kevesebbel a pontosság és megbízhatóság terén. A Smith & Wesson hírnevének megfelelően az M&P 22 Compact kiválóan alkalmas edzésre, céllövészetre, nyújtva ezzel egy kivételes lövészeti élményt.

Ez a pisztoly a teljes méretű M&P sorozat kompakt változata, ami kétkezes kézi biztosítékkal, megfordítható tárkioldóval, és Picatinny-stílusú tartozéksínnel büszkélkedhet. A tárbiztosítás funkció biztosítja, hogy a fegyver behelyezett tár nélkül nem lőhet, növelve ezzel a biztonságot. A belső zár és a fogott visszarúgásvezető rúd és rugó egyszerűvé teszik az összeszerelést és szétszerelést, garantálva a fegyver hosszú távú megbízhatóságát.

Az amerikai gyártású M&P 22 Compact méretei – 17 cm hosszúság, 12,8 cm magasság, és 3,76 cm szélesség – tökéletes egyensúlyt teremtenek a kompaktság és a kezelhetőség között. A 15,3 unciás súlya ideális hordozhatóságot biztosít, míg a .22 LR kaliberű lőszer használata gazdaságos és kevés visszarúgást eredményez, így tökéletes választás hosszú edzéssorozatokhoz. A polimer markolat, a fehér pont célzókészülék, és a hüvelykujj-biztosító mind hozzájárulnak a fegyver kényelmes és biztonságos használatához.

A menetes cső lehetővé teszi hangtompító adapter csatlakoztatását, ami tovább növeli a fegyver sokoldalúságát és csökkenti a zajszintet, ami különösen hasznos zárt lövészeteknél vagy zajérzékeny területeken. A rozsdamentes acél cső és a polimer váz biztosítja a tartósságot és ellenállóságot a nehéz körülmények között is.

Két 10 lövetű tár biztosítja, hogy hosszabb ideig élvezhesse a lövészeti gyakorlatokat anélkül, hogy gyakran kellene újratöltenie. A fekete szín és a modern design pedig biztosítja, hogy a fegyver nem csak jól működik, de jól is néz ki.

Fedezze fel az M&P 22 Compact .22 kaliberű pisztolyt a Hanyi Vadászboltban, Csornán, és tapasztalja meg személyesen, miért tartják ezt a modellt az egyik legjobb gyakorló pisztolyként a piacon. Tegyen egy lépést a pontosabb, megbízhatóbb lövészet felé egy olyan fegyverrel, amely képes kezelni annyi lövést, amennyit csak kíván.

Az M&P 22 Compact .22 pisztoly, hangtompító adapterrel nem csupán egy eszköz a gyakorlásra; ez egy befektetés a lövészet művészetébe, amely lehetővé teszi a lövő számára, hogy fejlessze képességeit egy rendkívül pontos és megbízható fegyver segítségével. A Smith & Wesson hosszú évek óta az innováció és minőség szinonimája a fegyveriparban, és az M&P 22 Compact minden egyes részletében tükrözi ezt a hagyományt.

A fehér pont célzókészülék jelentősen javítja a célzás pontosságát még változatos fényviszonyok között is, lehetővé téve a lövő számára, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon a változó körülményekre. A polimer markolat ergonomikus tervezése biztosítja, hogy a pisztoly kényelmesen illeszkedik a kézbe, csökkentve a fáradtságot hosszantartó használat során, és javítva a lövés pontosságát és stabilitását.

A pisztoly állami megfelelősége biztosítja, hogy a Smith & Wesson M&P 22 Compact megfeleljen a legszigorúbb állami törvényeknek és előírásoknak, így a lövők széles körben használhatják az Egyesült Államokban. Ez a megfelelőség teszi ezt a modellt ideális választássá nem csak a személyes használatra és gyakorlásra, hanem az oktatási célokra is, ahol fontos a jogi követelményeknek való megfelelés.

A Smith & Wesson M&P 22 Compact pisztoly megtartja az M&P pisztolyokra jellemző standard tervezési jellemzőket, miközben néhány további funkcióval is bővíti azt, mint például a hangtompító adapter kompatibilitás, amely új dimenziókat nyit a diszkrét és zajcsökkentett lövészet világában. Ez a funkció különösen előnyös lehet a céllövészetre gyakorlók számára, akik csökkenteni szeretnék a zajterhelést, vagy olyan területeken, ahol a zajszint szigorúan szabályozott.

Végül, de nem utolsósorban, az M&P 22 Compact .22 pisztoly amerikai gyártása biztosítja a kiváló minőséget és megbízhatóságot, amelyre a Smith & Wesson márkanév kötelezi magát. Az USA-ban történő gyártás garantálja, hogy minden egyes pisztoly megfelel a legmagasabb gyártási sztenderdeknek, biztosítva ezzel a lövők számára, hogy egy kivételes minőségű, hosszú távon megbízható eszközt kapjanak kézhez.

Fedezze fel az M&P 22 Compact .22 kaliberű pisztolyt és annak előnyeit a Hanyi Vadászboltban, Csornán, és élje át a precíziós gyártású, megbízható és kényelmes használatú fegyver nyújtotta élményt. Legyen szó edzésről, céllövészetről vagy egyszerűen a lövészet iránti szenvedély élvezetéről, az M&P 22 Compact készen áll, hogy minden igényt kielégítsen.

A fegyvertörvény értelmében, fegyvert, lőszert kizárólag személyesen,az üzletben fegyvertartási engedély birtokában lehet vásárolni!
A webshopban megrendelt fegyverek és lőszerek NEM kerülnek kiszállításra! További információért látogasson el boltunkba!

Az árak tájékoztató jellegűek nem minősül hivatalos ajánlat tételnek!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Smith&Wesson pisztoly M&P 22 Compact (10199)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez