RWS Evolution Hunting .30-06

RWS Evolution Hunting .30-06

Intenzív fejlesztő munka után az RWS®, az Evolution®-lövedékkel, a deformálódó lövedékek kitűnő, sok szerkezeti ismertetőjeggyel rendelkező, új generációját kínálja. A korszerű Bonding-technológia, egy csiszolt köpenykonstrukcióval kombinálva, meggyőző teljesítményt tesz lehetővé minden vadászias lőtávolságon.

Az Evolution® hatáselőnye csonttalálat esetén, elsődlegesen erős vadnál, különösen érthető: a vad testében történő becsapódás esetén a deformáció folyamatát az új Rapid-X-Tip® megbízhatóan bevezeti. A bemeneti oldalon az Evolution®-lövedék már elegendő energiát adott le a szükséges sokkhatás bevezetéséhez. Miközben a klasszikus részben köpenyes lövedékbecsapódás esetén, erős csontokon szilánkosodik és kevés maradékenergiával rendelkezik a mélyhatáshoz és a kimenethez, az Evolution®-lövedék messzemenően tömeg-stabil marad. Ezáltal csonttalálat esetén is biztosítja a kívánt mélyhatást és a magas kimeneti valószínűséget.

Az Evolution®-lövedéknél a repeszhatást minimumra csökkentették. Az ólommag speciális felgombásodása következtében a tombak-köpennyel (Power-Bonding) az Evolution®-lövedék megközelítően 100% maradéksúlyt, és ezzel egy meggyőző vadhúskímélést ér el.

RWS 30-06 EVO :11,9g 184gr

- Az RWS kiváló, prémium lőszerei nem hagyják cserben a lövészt. Teljesítményük kiemelkedő és megbízható, az igazi profik választása. A hüvely magas minőségű rézből készül a lőpor egyenletesen robban el. A gyártó legújabb generációját képviseli az EVO lövedék. A legkorszerűbb technológiával készült, briliáns köpenykialakítással, hogy a lehető legnagyobb távolságon is maximális pontosságot nyújtson. A kitűnő ballisztikai tulajdonságokról a Rapid-X szintetikus hegy gondoskodik.

Sebesség (M/S):
0 m: 810
50 m: 770
100 m: 730
150 m: 692
200 m: 655

Energia (J):
0 m: 3904
50 m: 3528
100 m: 3171
150 m: 2849
200 m: 2553

 

A leírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, típusonként változhat!
Kaliberekről és egyéb információkról kérjük érdeklődjön!

A fegyvertörvény értelmében, fegyvert, lőszert kizárólag személyesen,az üzletben fegyvertartási engedély birtokában lehet vásárolni!
A webshopban megrendelt fegyverek és lőszerek NEM kerülnek kiszállításra!  További információért látogasson el boltunkba!

Az árak tájékoztató jellegűek nem minősül hivatalos ajánlat tételnek!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RWS Evolution Hunting .30-06” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez