Norma Ecostrike

Norma Ecostrike

A vadászlőszer csomagolása 50%-ban fából van és probléma nélkül használhatjuk tűzgyújtáshoz.

A norma Ecostrike úgy nevezett stabil sűrűségű deformálódó lövedék: A lövedék egy rézmagból áll, amit egy nikkelköpeny vesz körül. A nikkelköpeny gondoskodik arról, hogy szinte semmi rézlerakódás nem marad a csőben. Ezen kívül probléma nélkül lőhetjük a lövedéket gyakorlásként Cineshot-tal a lövés szimulátorban.

Egy zöld polimer hegy gondoskodik az aerodinamikus formáról és a gyors és irányított becsapódásról a vad testébe. Az úgy nevezett Boattail hátsó rész még pluszban növeli a lövedék pontosságát. Becsapódáskor a lövedék majdnem a feléig gombásodik és így a kaliber duplájára növeli a keresztmetszetét. Eközben szinte a teljes súlyát megtartja.

A lövedék úgy van kialakítva, hogy közelre és nagy távolságoknál is elegendő átütőerővel és energiával rendelkezik, hogy a vadat a vadászokhoz méltóan leterítse.Az Ecostrike lövedék semmiben sem marad le egy normál ólomtartalmú lövedéktől.

Kaliberek:

7 mm Rem.Mag.

7 x 64

7 x 65 R

308 Win.

30-06 Spring

300 Win.Mag.

300 WSM

8 x 57 IS

8 x 57 IRS

9,3 x 62

9,3 x 74 R

A leírásban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, típusonként változhat!
Kaliberekről aktuális árakról és egyéb információkról kérjük érdeklődjön!

A fegyvertörvény értelmében, fegyvert, lőszert kizárólag személyesen,az üzletben fegyvertartási engedély birtokában lehet vásárolni!
A webshopban megrendelt fegyverek és lőszerek NEM kerülnek kiszállításra!  További információért látogasson el boltunkba!

Az árak tájékoztató jellegűek nem minősül hivatalos ajánlat tételnek!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Norma Ecostrike” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez