Dentler FMWE-00000 Szerelék sín Weaver / Picatinny Dural

Dentler FMWE-00000 Szerelék sín Weaver / Picatinny Dural

Szerelék sín BASIS

Az aktuális árról érdeklődjön!!

A célzó optika egy igen fontos befolyásoló tényezője a vadászat sikerének és ezzel egy időben a Szerelék sínünk alapja. A fennálló modell sokaság eközben lefedi minden ismert gyártó keresztmetszetét, és bizonyít a technikai részletekben a forradalmi és praktikus megoldásokkal.

Szerelék sín BASIS

A BASIS Szerelék sín nagy szilárdságú alumíniumból, vagy acélból készül és a felületi kezelésünknek köszönhetően, optikailag megfelelő a megjelenése és a korrózióvédelme is igen hosszantartó. A kínált választék a felsőoldalán a specifikus gyártónak megfelelően van tervezve és az optikán való változtatás nélkül felcsavarozható, vagy szorítható. A csavarmenetes integrált záró tengely forradalmi mechanizmusán keresztül, a minden BASIS alapsínnel kompatibilis Szerelék sín gond nélkül beállítható. Ez garantálja az abszolút ismétlési pontosságot és a változatlan lő képet.

Kúpos rugólemezek

A zárt rugólemezek felfogják, az elülső horonyban fellépő visszarúgást és a hátsó horonyban a központosítást biztosítják. Ezzel egy időben megakadályozzák, a furcsa szerkezetüknek köszönhetően, a beszorulást, és a célzó optika kényelmes fel- és leszerelését biztosítják.

Skálázott zár tengely

A beépített zár tengely a frontális oldalon egy finom skálával van ellátva, ami a BASIS Szerelék sín alján található jelöléssel együtt, hasznos segítséget nyújt a célzó távcső egyszerű és fix beállításához.

Felületszerű sugarak

Az innovatív zár tengely fix beállítás esetén, a szorítókar húzó és tolóerejét, a sajátosan kialakított sugárszegmenseinek köszönhetően, nem vonalszerűen, hanem felületszerűen vezeti, és így abszolút stabilitást biztosít.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, aktuális árainkról kérjük érdeklődjön!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dentler FMWE-00000 Szerelék sín Weaver / Picatinny Dural” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez