Dentler Alapsín BASIS

Dentler Alapsín BASIS

Alapsín BASIS®

Az árról  érdeklődjön!!

Az ön specifikus vadászfegyvere minden vadász tevékenység kiindulópontja és ezzel egy időben alap, a BASIS alapsínünk számára. A különböző rendszerek sokasága tükröződik eközben a kínált modellpalettánkon. Ezen innovatív fejlesztések technikai részletei képezik az alapkövét, a gyakorlati alkalmazás egyedülálló potenciájának.

Alapsín BASIS

Az alapsín jó minőségű szerszámacélból készül és a felületi kezelésünk védi a korróziótól, és optikailag nemesíti. A fennálló modellpaletta, az alsó oldalon mindig a megfelelő szerelvényre, vagy tokra van kialakítva és anélkül, hogy a fegyveren bármi változtatás történne, vagy felszorítják, vagy csavarozzák. A szorítókar innovatív mechanikája egy húzó és toló mozdulat segítségével kalibrálja a hozzátartozó montázs sín BASIS – t, az elülső visszalökő- és a hátsó pozícionáló horonyba és ezzel abszolút ismétlési pontosságot biztosít, az azonos lő kép érdekében.

Rugós index golyók

A rugós index golyók megakadályozzák, összhangban a kúposan megtervezett rugólemezekkel a montázs sín BASIS megszorulását és lehetővé teszik a célzó optika kényelmes fel- és levételét.

Ergonomikus szorítókar

Az ergonomikusan kialakított szorítókar, a szorítókar-tengely egyedülálló mechanizmusának segítségével egy húzó és toló mozdulattal optimális helyzetbe pozícionálja a montázs sínt, és ezzel, a konstans precizitásnak egy fontos építőköve.

Karakterisztikus rögzítés

A Blaser R93/R8 alapsín rögzítése, minden Blaser márkájú vadászfegyverre ki van alakítva, amik a Blaser nyeregmontázs számára vannak tervezve, és manuális változtatások nélkül egy szorítócsavar segítségével egyszerűen a fegyverre erősíthető.

Alakzáró rögzítés

A BASIS alapsín - Merkel RX Helix rögzítése, alakzáróan, a karakterisztikus szerelvényre lett tervezve és különösebb manuális tevékenység ráfordítása nélkül, a kialakított szorítópofákkal gyorsan és formásan a fegyverre rögzíthető.

Rövid áttekintés:

 • Abszolút pontosságú megismételhetőség

 • 100-százalékos kompatibilitás

 • Nincs próbalövés

 • Extrém lövés biztos rögzítés

 • Egyszerű felszerelhetőség

 • Nagyon precíz kivitelezés

 • Feszültségmentes célzó távcső

 • Gyors, egyszerű használat

 • Nagyon megbízható

 • Nincs szükség utómunkára, (későbbi) további optikák felszerelése esetén.

 • Montázs gyűrűkkel, vagy belső sínnel.

Duplán feszültség mentes

A „Basis” céltávcső felszerelő rendszer, az előállító Dentler cég szerint, egy abszolút pontosan megismételhető optika cserére lett tervezve. És az anyagok megfeszülésének elkerülése is kíméli a célzó lencséket. És a kezelhetőség is egyszerű a lövész számára.

Vadásztól vadásznak: erre gondoltak a „Basis” céltávcső montázs tervezői, a Dentler-nél. Könnyen és problémamentesen felszerelhető és kezelhető. Nem kell izompacsirtának lenni, és a filigrán ujjak sem szükségesek. Az alsó sínt, fegyver modellnek megfelelően, vagy felcsavarozzák és megragasztják, vagy rászorítják.

A felső sínre erősíthető a céltávcső: vagy szorítással, olyan távcsövek esetében, amelyek belső sínnel rendelkeznek, vagy pontosan irányított gyűrűkkel. Az alapsín és a montázssín a Dentler-„Basis” esetében egyesül. Aztán az oldalsó szorítókart az alsó sínen 180 – fokkal elforgatjuk. Ezzel egy időben a montázssín minden tengely irányában centrírozódik, és így minden alkalommal azonos állásba pozícionálható, ami az abszolút pontossággal történő ismételhető csere titka.

Lehetőségek:

Puska Típusa

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, aktuális árainkról, a termékről, és  egyéb információrkról kérjük érdeklődjön!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dentler Alapsín BASIS” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Kosár
  A kosara üresVissza a termékekhez