Lőszerek

 

 

 

 

Lőszer a sikeres vadászathoz

 

A sikeres vadászathoz három dolog kell: éles szem, kiváló fegyver és jó lőszer. Az a jó lőszer, ami sikeres vadászathoz vezet, szereti a fegyver és folyamatosan beszerezhető. A kínálatban golyós lőszerek és sörétes lőszerek is találhatóak, amelyeket garantáltan szeretnek a fegyverek és beszerezhetőek, valamint eredményes vadászatokhoz vezetnek.

Lőszer típusaink

winchester_power_max_bonded_

Golyós lőszerek

winchester xp3

Sörétes lőszerek

Termék kínálatunk

Golyós lőszer

A golyós lőszerek semmilyen helyzetben sem hagyják cserben a lövészt, minden körülmények között helyt állnak. Bátran állíthatjuk, hogy az optimális felszerelés részét képezik. A golyós lőszerek hosszútávú pontosságra és kiváló teljesítményre lettek tervezve. Minden távolságon kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és megbízhatóak. A vadászat során nyújtott teljesítményük lenyűgöző. Az igazi profik választásának tekinthetőek. A hüvely kiváló minőségének hála egyenletesen robban fel a lőpor. A golyós lőszerek korszerű technológiával készülnek. Maximális pontosságot garantálnak a lehető legnagyobb távolságok esetén is. A golyós lőszerek ólomheggyel, expanzív és erős vágóéllel, valamint jó ölőerővel bírnak, nagy bemeneti nyílást eredményeznek. A golyós lőszerek garantálják a meggyőző teljesítményt minden lőtávolságon. Csontállat esetén is biztosítva van a kívánt mélyhatás és a magas kimeneti valószínűség. A golyós lőszerek a bemeneti oldalon elegendő energiát adnak le a szükséges sokkhatás eléréséhez. Meggyőző vadhúskímélés érhető el a golyós lőszerekkel, így a lelőtt vadból a maximum kapható. Mindemellett stabil tömeggel és meggyőző behatolóképességgel rendelkeznek. Ideálisan gombásodnak, mélyre hatolnak és jó a ballisztikájuk. A prémium sport- és vadlőszerek extrém nagy távolságokon, gyakorlatilag az összes elképzelhető távolságon jól teljesítenek. A mai vadászati körülményekhez kiválóan alkalmazkodnak. A golyós lőszerek hozzájárulnak a sikeres vadászathoz, mivel szeretik a fegyverek és könnyen beszerezhetőek.

Sörétes lőszer

A golyós lőszerek mellett népszerűek a sörétes lőszerek is. Az optimális felszerelés részét képezik, és semmi esetre sem hagyják cserben a lövészt a vadászat során. Tökéletesen helyt állnak minden körülmények között. Kiemelkedő és megbízható teljesítményre lettek tervezve ezek a lőszerek, és korszerű technológiával készülnek. Továbbá lenyűgöző teljesítményt nyújtanak a vadászatok során, hiszen garantálják a meggyőző teljesítményt. Mindemellett a sörétes lőszerek kiváló behatolási képességgel is fel lettek ruházva. A tömegük stabil és jól gombásodnak, valamint ezek is mélyre hatolnak. A sörétes lőszerek további előnye, hogy tökéletesen alkalmazkodnak a vadászati körülményekhez, ezáltal biztosítják a megfelelő erőt minden vadászati helyzetben. Kiváló anyagokból készülnek a sörétes lőszerek, és szerencsére nem képeznek a fegyvercsövet korrodáló égéstermékeket. Egyenletes teljesítményt nyújtanak, amelynek köszönhetően a vadász minden vad esetében helyesen tudja meghatározni az elébefogás mértékét. Rugalmasak, így biztosítják, hogy a lövés pillanatában növekvő energiát egyenletesen adják át. A lőportöltet a kalibertől függően változik. A sörétes lőszerek akkor okoznak halálos sokkot a becsapódás pillanatában, ha a találati sebességük nem kevesebb 200 méter/másodpercnél a találati pontban. A sörétes lőszerek sikeres vadászathoz vezetnek, hiszen szeretik a fegyverek és folyamatosan beszerezhetőek. Ezeket a lőszereket hazánkban csakis apróvad és vaddisznó elejtésére lehet használni. Erre a célra legalább 2 millimétertől legfeljebb 5 milliméterig terjedő átmérőjű sörétes lőszer használható.

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez