Pulsar Forward FN455S Éjjellátó Előtét

499000 Ft

Pulsar Forward FN455S Éjjellátó Előtét

Teljesítményben a legjobb éjjellátó készülékek között van, ha pedig figyelembe vesszük kiemelkedően jó ár/érték arányát is akkor kijelenthető, jelenleg ez a legjobb éjjellátó készülék kategóriájában. Digitális éjjellátó, ami azt jelenti, hogy látja az olyan fényvetőket is, melyeket az analóg éjjellátók nem, de ami még fontosabb, az állatvilág sem. Fényvetője 940nm, pozicionálható és bivalyerős. Akkumulátora ( IPS7) , mellyel akár 16 órán keresztül üzemelteti ezt az éjjellátót, úgy hogy a wi-fi be van kapcsolva.

De létezik még ennél nagyobb akku is, a Pulsar IPS 14 akkumulátor, azzal több mint 20 órán keresztül üzemeltetheted folyamatosan az éjjellátót wi-fi -vel. Mert ebben az éjjellátóban van wi-fi, ha pedig letöltöd okos eszközödre a StreamVision2 alkalmazást, akkor azzal is vezérelheted a Pulsar Forward F455S éjjellátót. Felvételt is készíthetsz, hiszen ebben a készülékben beépített képrögzítő is van. Persze egy éjjellátó esetében mindig az a legfontosabb, hogy meddig láthatsz el vele. Tapasztalataink azt mutatják, hogy 300 méterig nyugodtan használhatod. Keresőtávcsőként pedig bőven 300 méter felett van a hatótávolsága.

Könnyű átalakítás: Tökéletes kereső, tökéletes előtét

A Forward F előtét, sok más távcső előtéthez hasonlóan gyűrűrendszerrel kapcsolódik a távcső vázához. A felhelyezés, leszerelés összesen 4-5 másodpercet vesz igénybe, így gyorsan, egyszerűen, könnyen, szinte zaj nélkül szerelhetjük fel az éjjellátót, majdnem minden távcsőtípusra.
– A gyűrűrendszer nem a csomag tartalma –

A Forward F455S mindössze 154,5 mm hosszú és 540 gramm.

Láthatatlan IR fényvető

A Forward F/FN előtétek a gyártó prémium minőségű fényvetőjével vannak felszerelve (Pulsar 940 IR), mely teljesen láthatatlan tartományban dolgozik. 3 fényerő fokozatban használhatjuk és fókuszálhatjuk a fénycsóvát a terepnek és a távolságnak megfelelően.

Vízállóság (IPX7)

Az eszköz IPX7-es vízállósági szabvány, tehát eső, hó, ködálló.

Széles hőtartomány

A fagyálló AMOLED kijelző segítségével extrém körülmények között is használhatjuk az eszközt, tehát -25° +50°С -os tartományon működtethetjük.

Wi-Fi. iOS és Android kompatibilitás

A Pulsar “Stream Vision” funkció segítségével telefonról vezérelhetjük az eszközt (fényerő, kontraszt, mikrofon ki-/bekapcsolás, felvétel indítás) továbbá visszanézhetjük felvételeinket vagy akár élőben közvetíthetjük megfigyeléseinket.

Beépített videofelvevő

A kép zökkenőmentesen használható a Forward F beépített  videofelvevőjével. A kép a beépített memóriában landol, melyről gyorsan átrakhatjuk PC/Laptop-ra akár kábel nélkül is!

https://www.youtube.com/watch?v=YyCFDEj679Y

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pulsar Forward FN455S Éjjellátó Előtét” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez